Onderzoek naar bredere toepassingsgebieden van Artificial Intelligence voor portfoliomanagement

Afstudeeropdracht Business Information Technology

Enschede – Nederland, Full-time

 

De opdracht

Bij deze opdracht komen je theoretische en pragmatische kwaliteiten helemaal aan bod. Je kunt er echt een brug in slaan tussen Business en IT. Het is dan ook de ideale opdracht voor een student BIT.

Jouw opdracht combineert taken van een ProductOwner en een Business Analyst. Je verdiept je in de doelgroep en het product van Fortes. Vervolgens is het jouw opdracht om onderzoek te doen naar een nieuwe mogelijkheid binnen Fortes Change Cloud: de toepassing van Artificial Intelligence. Binnen Fortes hebben we al een verkenning gedaan naar de inzet van AI voor portfolioplanning. Het is aan jou om de mogelijkheden voor inzet van AI voor meer complexe portfoliovraagstukken na te gaan.

Natuurlijk geven we jou alle begeleiding die je nodig hebt. Bij klantcontactmomenten kun je rekenen op de hulp van onze senior consultant Thijs. Op andere momenten heb je alle ruimte om zelfstandig te werken en een echte waardevolle bijdrage te leveren aan ons product.

Wat ga je doen?

  • Bestuderen van de reeds uitgevoerde onderzoeken naar AI binnen Fortes, specifiek gericht op portfolioplanning.
  • Evalueren hoe AI kan worden ingezet voor complexere portfoliovraagstukken en andere toepassingsgebieden binnen project portfoliomanagement.
  • Je onderzoekt bredere toepassingen binnen het veld van projectportfoliomanagement, bijvoorbeeld succeswaarschijnlijkheid en het signaleren van risico’s.
  • Jouw onderzoek ondersteunt in de verdere ontwikkeling en beschrijving van de AI strategy roadmap voor Fortes.

Wie ben jij?

Jij bent in de afrondende fase van een studie Business Information Technology. Je houdt van een uitdaging en wilt graag bouwen aan software na je studie. Mogelijk twijfel je nog in welke rol je dat wilt doen: Product Owner of Business Analyst of juist Architect. Je bent betrouwbaar en leergierig. En je wilt graag onderdeel uitmaken van een professioneel team.

Wat bieden wij?

  • Een hybride werkomgeving: deels ben je op locatie in ons kantoor in Enschede, deels kun je vanuit huis of de universiteit werken.
  • De nodige ontspanning op de werkvloer
  • Een gestructureerde, professionele werkomgeving
  • Ruimte om echt iets moois te ontwikkelen voor je afstuderen
  • Een mooie vergoeding van € 1.000,- per maand
  • Kans op een vaste baan na afloop van je afstudeeropdracht

Wil je meer weten over de sfeer bij Fortes? Lees hier meer over onze cultuur.

Enthousiast geworden? Reageer direct.

Zie jij jezelf afstuderen bij Fortes? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Niels Voskamp (Development Manager) via n.voskamp@fortes.nl / tel. 033 45 70 027.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Om in aanmerking te komen voor deze opdracht moet je in Nederland wonen en ingeschreven staan bij een Nederlandse opleider.