We delen graag onze kennis

En onze klanten delen ook graag hun inzichten. Hieronder vind je al onze case studies, whitepapers en andere documenten. Voor meer specifieke informatie over jouw persoonlijke situatie plannen we graag een demo in.

Vraag een persoonlijke demo aan

Onze 
 lees je hier.

LVNL

Strategisch Portfolio Management voor Luchtverkeersleiding Nederland.
LVNL download banner

LVNL is sinds 1 januari 1993 een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) en heeft als organisatie een enorme maatschappelijke verantwoordelijkheid. In 2019 koos LVNL voor Fortes Change Cloud om meer grip te krijgen op de inzet van kritieke resources.

Gemeente Tilburg

Optimalisatie van Project- en Portfoliomanagement voor gemeente Tilburg.

Met haar 227.694 inwoners (1-1-2023) is Tilburg de 7e grootste stad van Nederland. Al sinds 2012 werkt Gemeente Tilburg met software van Fortes. In 2022 start een project om het portfolio- en projectmanagement te optimaliseren.

Mediq

Versnellen van business projecten voor Mediq.

Mediq is een internationale leverancier van medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en bijbehorende zorg. Om de vele veranderingen in de markt bij te kunnen houden en business projecten te versnellen, koos Mediq voor Fortes Change Cloud als software om alle projecten en projectmanagers te ondersteunen.

Onze 
 lees je hier.

Brochure

Grip op verandering
LVNL download banner

Krijg een overzicht van de mogelijkheden van Fortes Change Cloud en lees hoe je weer grip krijgt op verandering binnen jouw organisatie.

Best Practices Paper

Portfoliovolwassenheid in de Zorg

17 Aanbevelingen voor meer portfoliovolwassenheid in de Zorg, naar aanleiding van de ronde tafel bijeenkomst in April 2024.

Infographic

6 methoden voor Strategisch Portfoliomanagement
LVNL download banner

De zes methoden die vaak worden ingezet bij Strategisch Portfolio Management overzichtelijk op een rijtje.