Zorg

Hospital Nobo Otrobanda (Curaçao) gebruikt de Fortes Change Cloud voor het operationeel krijgen van ziekenhuis.

Enschede 31 juli 2018 – Hospital Nobo Otrabanda (HNO), het nieuwe ziekenhuis op Curacao, heeft de Fortes Change Cloud als platform gekozen om grip te krijgen op alle projecten voor het operationeel krijgen van dit nieuwe ziekenhuis.
De bouw van dit nieuwe algemene ziekenhuis op Curaçao loopt sinds 2013. Het Transitie Programma, dat verantwoordelijk is voor de ingebruikname van het nieuwe ziekenhuis, zal vanaf 1 augustus 2018 gebruik maken van de Fortes Change Cloud als SaaS-platform om het ziekenhuis operationeel te krijgen. Thijs van Binsbergen, implementatie consultant bij Fortes, is 2 weken on-site geweest en heeft in nauw overleg met de klant, een naar de wensen van HNO toegesneden configuratie opgeleverd.
Een succesvolle implementatie van Fortes Change Cloud.
Manfred de Veghel, Agile Programmamanager van de HNO Transitie: “We hebben de Fortes Change Cloud gekozen als bewezen portfolio, programma en projectmanagement oplossing met een breed track-record binnen de zorg-sector. We zijn blij dat Fortes in staat was op heel korte termijn met ons mee te schakelen. Binnen 16 dagen na contract is de omgeving ter plekke op Curacao in 8 werkdagen naar onze wensen geconfigureerd en opgeleverd”
Arthur Paanakker, sales manager van Fortes: “We zijn erg trots dat HNO ons platform heeft gekozen voor het operationeel krijgen van het ziekenhuis. Na onze initiële oplevering, zien wij uit naar een succesvolle, verdere samenwerking.”

Fortes Change Cloud

Fortes Change Cloud is het meest open en flexibele platform voor het managen van verandering in organisaties. Met fit-for-purpose apps die onderling nauw samenwerken komen alle verander-initiatieven samen op één plek (Agile én PPM). Het platform bestaat uit verschillende bouwstenen (apps). Met vier categorieën apps bouwt u een maatwerk Change house. Hiermee koppelt u strategie en doelstellingen eenvoudig aan portfolio’s, programma’s en projecten.

 

Over Fortes

In Nederland zijn er ruim 80.000 projectmedewerkers die gebruik maken van de software van Fortes. Met onze softwareoplossing Fortes Change Cloud maken wij de besluitvorming eenvoudiger, zorgen wij voor de vertaling van besluiten naar initiatieven en projecten, de samenwerking van teams en de bewaking van de voortgang. Kortom: we enable change.