Fortes Solutions op congres Overheid 360°

Op 9 oktober zijn wij aanwezig op het congres Overheid 360° in Utrecht! Hét jaarlijkse congres over digitale transformatie binnen de lokale overheid. Deze editie staat in het teken van de thema’s Informatiestrategie, Datagedreven overheid, Veilige overheid & samenleving en IT Outsourcing & Cloud computing. Bent u benieuwd wat Fortes Solutions hierin kan betekenen? Kom langs bij stand 01.5, we vertellen u graag meer!

Seminar door Sander Nijenhuis

Tijdens dit congres zullen wij van 14:30 uur tot 15:00 uur een sessie verzorgen over strategisch aansturen van agile teams. Sander vertelt in de sessie “Best practices voor het strategisch aansturen van agile teams binnen lokale en landelijke overheid” meer over agile werken, strategie en portfoliomanagement.

In gemeenten en waterschappen, maar ook bij de Rijksoverheid is het agile werken, zowel met eigen als externe teams, sterk in opkomst. Het dynamisch karakter van agile werken conflicteert echter geregeld met het meer planmatig karakter van portfoliomanagement in overheidsorganisaties. Hierdoor zijn agile initiatieven niet altijd opgenomen binnen portfoliomanagement en is de strategische bijdrage vaak onduidelijk.

Tijdens deze presentatie wordt aan de hand van concrete praktijkcases uitgelegd hoe u strategisch portfoliomanagement en agile uitvoering dichter bij elkaar kunt brengen met behoud van het agile momentum. Tevens wordt gedemonstreerd hoe u met de software van Fortes Change Cloud waterval projecten en agile teams op eenvoudige wijze vanuit één portfolio kunt managen. Bent u benieuwd? Schrijf u dan nu in voor dit seminar!

Sander

Sander Nijenhuis, oprichter en Managing Director bij Fortes

Praktische informatie en aanmelden

Overheid 360° vindt plaats op woensdag 9 oktober 2019 in Supernova en Media Plaza in Jaarbeurs in Utrecht. U bent vanaf 08:30 uur van harte welkom. De seminars vinden plaatsen tussen 09:15 uur en 16:00 uur en na afloop is er een netwerkborrel die eindigt om 17:30 uur.  Zien wij u op woensdag 9 oktober in Jaarbeurs Utrecht? Meld u nu kosteloos* aan via deze link.

*Overheid 360° wordt georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met Gemeente Utrecht, Native Consulting, VNG Realisatie en Ynformed. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door marktpartijen. Voor medewerkers van gemeenten, provincies en rijksoverheid en publieke organisaties is deelname kosteloos. Bekijk de voorwaarden voor kosteloze deelname en de algemene voorwaarden op de website.