Achter de schermen is er bij Fortes keihard gewerkt om de Principal Toolbox gereed te maken voor de komende jaren. Dit werk nadert nu zijn voltooiing. In juli zal Fortes de nieuwe versie van de Principal Toolbox presenteren onder een nieuwe naam: Fortes Change Cloud.

Fortes Change Cloud
Fortes Change Cloud is de Principal Toolbox, maar dan verrijkt met een nieuw, state-of-the-art software platform. Met dit platform kan Fortes sneller en met minder fouten vernieuwen. Dit biedt de mogelijkheid om u meer te betrekken bij het specificeren, bouwen en optimaliseren van nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen. Uiteraard blijven de bestaande functionaliteiten van de Principal Toolbox in Fortes Change Cloud gewoon werken zoals u ze kent.

Laagdrempelige fit-for-purpose apps
Wat direct zal opvallen aan het nieuwe platform is de zogeheten app-selector waarmee gebruikers sneller en eenvoudiger kunnen navigeren naar de functionaliteit die zij op dat moment nodig hebben. In de komende tijd zullen ook de bestaande Principal Toolbox functionaliteiten steeds meer als separate apps zijn te benaderen.

De 7 voordelen van Fortes Change Cloud

  • Frisse en moderne multi-app uitstraling
  • Verbeterde gebruikerservaring en sneller navigeren
  • Doorontwikkeling van huidige Principal Toolbox kernfunctionaliteiten
  • Gefaseerde introductie van nieuwe fit-for-purpose apps, onder meer op het gebied van (Scaled) Agile en Management Dashboards (BI)
  • Structureel meer invloed van u als gebruiker op nieuwe functionaliteiten en verbeteringen
  • Verhoogde ontwikkelsnelheid en minder bugs
  • Nog meer flexibiliteit en integratie-mogelijkheden

Benieuwd naar de nieuwe look & feel?
Bekijk enkele screenshots van Fortes Change Cloud.

Uitrol van Fortes Change Cloud
Fortes Change Cloud komt in juli beschikbaar voor klanten die gebruik maken van een gehoste versie (SaaS) met versie 9.5. Rond de jaarwisseling zal de nieuwe release ook beschikbaar worden voor klanten met een installatie van de Principal Toolbox op een eigen server (on-premise).

Meer informatie?
Heeft u op dit moment al vragen over Fortes Change Cloud? Neem gerust contact op met Sales via + 31 (0)33 4570027.