Beter grip door project portfolio management.

Realiseer strategische veranderingen terwijl u grip houdt op tijd, kwaliteit, kosten en resources met de Fortes Change Cloud apps.

Drie apps, één oplossing 

Realiseer strategische veranderingen met project portfolio management (PPM). Werk efficiënter, en houd meer grip op kosten, resources en risico’s. Werk effectiever en stuur bij waar nodig dankzij inzicht in de voortgang van uw strategische initiatieven. Focus op het bereiken van maximale impact door het koppelen van initiatieven aan strategische doelen.

Portfolio

Optimaliseer portfolio’s, rekening houdend met nieuwe ideeën en veranderingen in belangen, risico’s en randvoorwaarden. Automatiseer de rapportagecyclus en
vraag op elk gewenst moment de highlight rapporten op. Reken verschillende scenario’s direct door en verkort de tijd op het herzien van de portfolio met gemiddeld 80%!

Programma

Houd grip op strategische transformatie door het toepassen van programmamanagement. Creëer samenhang en transparantie tussen de onderliggende projecten en maak afhankelijkheden inzichtelijk. Houd grip op benefits, voortgang en kosten door realtime rapportages.

Project

Manage elk project – eenvoudig of complex – professioneel op basis van standaard methodieken als PRINCE2, Stage-Gate en AgilePM. Plan producten en resources in met de ingebouwde Gantt editor. Maak een product breakdown of prioriteer items in de backlog. Krijg direct inzicht in sprints, fases en projecten dankzij de geautomatiseerde projectrapportages en -grafieken.

Standaard met support apps

Fortes Change Cloud bestaat naast de project portfolio management apps uit een aantal ondersteunende apps die essentieel zijn om informatie te verzamelen, te koppelen en te delen. Fit-for-purpose en eenvoudig in gebruik.

Hours

Registreer uren via
weekstaten.

Resources

Optimaliseer de inzet van medewerkers.

Import & Export

Importeer of exporteer bestede uren, kosten en budgetten.

Admin Center

Beheer gebruikers, rollen
en rechten.

Hours

Registreer uren via
weekstaten.

Resources

Optimaliseer de inzet van medewerkers.

BI Connectivity

Exporteer data naar
uw BI-tool.

Import & Export

Importeer of exporteer bestede uren, kosten en budgetten.

Admin Center

Beheer gebruikers, rollen
en rechten.

Bekijk zelf de Fortes Change Cloud >>