Integraties Enterprise Connectivity Platforms (Stage / Afstudeeropdracht)

Enschede – Nederland, Full-time.

 

Inleiding

Ga jij binnenkort beginnen met de kroon op je studie (Bachelor of Master)? En zoek je hiervoor een passende stage waarbij je mag werken met de nieuwste technologie? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

Het Fortes Change Cloud platform is vaak één schakel in het applicatielandschap van een organisatie en bevat daarmee een heel aantal koppelingen naar andere bedrijfssystemen. Onze klanten vragen een steeds grotere diversiteit aan koppelingen met bedrijfssystemen. Tot op heden worden de koppelingen met bedrijfssystemen door Fortes middels custom koppelvlakken gerealiseerd. Enterprise Connectivity platforms krijgen steeds meer mogelijkheden en worden steeds meer gemeengoed.

In deze stage ga je onderzoeken welke connectivity platforms voor het Fortes Change Cloud platform geschikt zijn om mee te connecten. En vervolgens ontwikkel je een generieke koppelvlak met één of enkele platforms zodat klanten in staat zijn om zelfstandig integraties te realiseren tussen het Fortes Change Cloud Platform en andere bedrijfssystemen die zij in gebruik hebben.

 

Meer over jou

Je bent op zoek naar een uitdagende en innovatieve stage. Je wilt een bijdrage leveren en écht verschil maken. Je hebt goede ideeën en staat te popelen om deze uit te voeren. Enthousiasme, eigenwijsheid en gedrevenheid zijn eigenschappen die op je voorhoofd staan getatoeëerd. Hoeft niet letterlijk.

Je neemt mee:

 • Een bijna afgeronde opleiding (HBO/WO) Informatica
 • Affiniteit met het bouwen van progressive web apps in JavaScript, zowel op de back-end (Node.js) als in de webbrowser (ES6, HTML5, CSS/LESS, REST, JSON, Undercore.js, React). Maar als je heel leergierig bent en snel dingen je eigen maakt, dan vinden wij dat misschien nog wel beter
 • Passie voor nieuwe technologie
 • Teamspirit: je werkt graag in teamverband

 

Wat bieden wij?

Stage lopen bij Fortes betekent naast mooie werkervaring opdoen ook écht verschil maken en meedenken. Vanaf dag één draai je mee met het team en ga je direct aan de slag. Natuurlijk word je uitstekend begeleid door je collega’s. En verder:

 • Deel uitmaken van een innovatief bedrijf
 • Werken in een team van gedreven collega’s die elke dag oprecht bezig zijn goede dienstverlening aan onze klanten te verlenen. Geen ruimte voor haantjes, wél voor passie en teamwerkers
 • Veel ruimte om te werken op de manier zoals jij dat wilt
 • Bijdragen aan de wereldwijde release van onze tool
 • Tafeltennistoernooitjes houden met je fanatieke collega’s (onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen)
 • Een mooie vergoeding
 • Kans op een vaste baan na afloop van je stage

Maar belangrijker nog: je krijgt de kans je te ontwikkelen én je stempel te drukken op een jong en ambitieus bedrijf!

 

Wie zijn wij?

Onze roots 
Opgericht in 1997 laat Fortes Solutions organisaties al 20 jaar meer rendement halen uit hun projecten, programma’s en portfolio’s. Wereldwijd maken meer dan 100.000 mensen gebruik van onze softwareoplossing Fortes Change Cloud.

Onze oplossing 
Fortes Change Cloud is een schaalbare, webgebaseerde oplossing waardoor organisaties effectiever samenwerken en projecten, programma’s en portfolio’s professioneel beheerd worden op basis van Best Practices zoals (scaled) Agile, PM en PRINCE2®. Hiermee ondersteunen wij organisaties optimaal bij hun innovatie- en veranderambities.

Onze cultuur 
Wat kenmerkt Fortes? Een heleboel: open cultuur, laagdrempeligheid, het dragen van eigen verantwoordelijkheid, behulpzaamheid en gevoel van teamspirit.

 

De belangrijkste punten op een rij:

 • Een uitdagende stage bij een innovatief bedrijf
 • Veel ruimte en vrijheid om je stage naar eigen inzicht in te richten
 • Vanaf dag één meewerken aan onze software Fortes Change Cloud
 • Uitstekende begeleiding en een mooie vergoeding
 • Na afloop: wie weet direct een vaste baan!
 • Onze vestiging in Enschede is je uitvalsbasis

 

Enthousiast geworden? Reageer!

Zie jij jezelf stage lopen of afstuderen bij Fortes? Reageer via career@fortes.nl onder vermelding van stage Integraties Enterprise Connectivity. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Niels Voskamp (Development Manager) via n.voskamp@fortes.nl / tel. 033 45 70 027.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en heeft geen zin.