Student Jobs

Ben jij de persoonlijke helpdesk van je vrienden en familie? Of altijd voor jezelf aan je computer aan het knutselen? En ben je op zoek naar een flexibele en uitdagende bijbaan? Dan is werken bij Fortes wat voor jou!

 

Student Software Tester

Parttime – Enschede

Ga jij ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze software geborgd blijft?

BEKIJK VACATURE

Student Job

Parttime – Enschede

Studeren, praktijkervaring opdoen en bijverdienen!

SOLLICITEER DIRECT

“Alles wat ik bij Fortes leer, kan ik gelijk toepassen op mijn studie en mijn hobby’s. Het draagt dus veel bij aan mijn professionele carrière en dat vind ik fijn.”

 

Pim – Werkstudent BSC Technical Computer Science and Engineering

Wat er zo leuk is aan werken bij Fortes?

“De collega’s en de leuke dingen die we altijd doen, er zijn genoeg uitjes en genoeg dingen waar je aan kunt meedoen.”

 

Thomas – Lead UI/UX 
“Tijdens mijn studie hbo ICT ging ik op zoek naar een bijbaan bij een bedrijf dat werkt met webtechnologie en langetermijnprojecten. Zo kwam ik bij Fortes terecht.
De software van Fortes is echt een verlengstuk van mijn opleiding, het sluit goed aan bij wat ik heb geleerd tijdens mijn studie. Vandaar dat ik naast mijn bijbaan ook mijn afstudeeronderzoek bij Fortes heb gedaan. Dit beviel zo goed dat ik nu al enkele jaren in vaste dienst ben bij Fortes.”

 

Fabian – Software Developer 
“Er heerst een erg open sfeer, iedereen staat altijd voor elkaar klaar en je kunt op elk moment bij iemand terecht. Of het nou gaat om een werkgerelateerde vraag of gewoon even een praatje en een kopje koffie.”

 

Marlyn – Marketing & Sales Professional 
“Zoek een bijbaan in je vakgebied zodat als je klaar bent met je studie je al ervaring hebt. Dit wordt vaak gewaardeerd en je proeft al een beetje of je het werk leuk vindt”

 

Eric – Software Developer