Urenregistratie en integraties

Fortes Change Cloud bestaat naast de Strategy, PPM en Scaled Agile apps uit een aantal ondersteunende apps die essentieel zijn om informatie te verzamelen, te koppelen en te delen.

Fit-for-purpose en eenvoudig in gebruik

Of je nou gebruik maakt van de Strategy, PPM en/of Scaled Agile apps, je krijgt onze aanvullende apps er altijd bij. Met de aanvullende apps zoals Urenregistratie, Import/Export en koppelingen met API’s creëer je jouw optimale totaalpakket. Net als de basisapps zijn de aanvullende apps allemaal fit-for-purpose en eenvoudig in gebruik.

Urenregistratie

Met de Uren app kun je op eenvoudige wijze de registratie en goedkeuring van uren stroomlijnen en versnellen. Gebruikers kunnen tijd schrijven op taken in projecten, teams,  programma’s en portfolio’s. Ook is het mogelijk om tijd te registreren op niet-project-gerelateerde activiteiten zoals verlof, ziekte of operations. Koppel de uren aan uurtarieven om kosten inzichtelijk te maken. Het instellen van een passende workflow voor digitale goedkeuring van urenstaten is heel eenvoudig.

Scaled agile portfolio app Fortes Change Cloud
Scaled agile program app Fortes Change Cloud

Gegevensuitwisseling met andere systemen 

Verbind op gestandaardiseerde wijze één of meerdere externe systemen (zoals bijvoorbeeld SAP, Exact of AFAS) met Fortes Change Cloud via de REST API.
Of maak gebruik van de ingebouwde file importer / exporter om eenmalig of op periodieke basis data in te lezen of weg te schrijven.

 

Integraties / API’s

Fortes Change Cloud biedt plug-and-play integraties met veelgebruikte tools van Microsoft / Azure en Atlassian:
– Single-Sign-On op basis van Active Directory
– Automatic User Provisioning (SCIM)
– Azure Boards en Jira Connectivity
– Linken met Microsoft Teams

Scaled agile team app Fortes Change Cloud

Ontdek nu zélf Fortes Change Cloud >>