Alle vacatures

Hieronder staan alle beschikbare vacatures.

Staat jouw droombaan er niet bij maar lijkt het je wel wat om bij Fortes te komen werken? Laat het ons dan weten, we gaan graag met je in gesprek!

Software Test Engineer

Fulltime – Enschede

Ga jij ervoor zorgen dat de kwaliteit van onze software geborgd blijft?

BEKIJK VACATURE

Full stack webdeveloper

Fulltime – Enschede

Vind jij het een uitdaging om onze software verder te ontwikkelen?

BEKIJK VACATURE

Open Sollicitatie

Enschede

Staat jouw vacature er niet tussen, maar lijkt het je wel leuk om bij ons te werken? Laat het ons dan weten, we gaan graag met je in gesprek!

SOLLICITEER DIRECT

Waarom kiezen voor Fortes?

“De grote mate van inbreng en impact die je op het eindproduct hebt. Daarnaast is er altijd wel iemand om even mee te sparren of om een potje tafeltennis mee te spelen.”

 

Fabian – Software Developer 

“Ontwikkelen is 1 ding wat je zeker kunt bij fortes.”

 

Lars – Software Developer 
“Er is helemaal geen hiërarchie, dat is heel fijn aan onze organisatie. Iedereen spreekt elkaar op dezelfde manier aan en suggesties of nieuwe ideeën worden altijd gewaardeerd.”

 

Thomas – Lead UI/UX
“Wat werken bij Fortes heel leuk maakt is dat je echt invloed hebt op het eindproduct en dat ons eindproduct bij grote bedrijven wordt gebruikt.”

 

Peter – Product Owner 
“Er is veel gezelligheid, zowel onder werktijd als daarna. We doen regelmatig mee aan een pubquiz en organiseren zelf vaak activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels, een bierproeverij of een etentje, een spelletjesmiddag en andere uitjes zoals het jaarlijkse Kerstdiner.”

 

Marlyn – Marketing & Sales Professional