Van strategie naar impact

In korte tijd meer impact halen uit jouw strategie begint met helder vastleggen van je strategische doelen, betrekken van medewerkers bij de realisatie en voortdurend meten van en bijsturen op de behaalde resultaten.

Strategische sturing

Sturing geven aan strategische programma’s blijkt vaak lastiger dan gedacht. Vaak ontbreekt een koppeling tussen strategie, uitvoering en feedback op de geleverde resultaten. Vooral het continu meten van en bijsturen op de geleverde impact gebeurt onvoldoende. Het gevolg: verspilling van geld en energie, en nog belangrijker: het niet tijdig weten te realiseren van de strategische agenda.

Change governance

Fortes Change Cloud biedt handvatten om de gebroken strategiecyclus te herstellen. Met specifieke apps voor strategiedefinitie, portfoliomanagement, project-management en real-time inzicht in KPI’s houd je het overzicht op complexe veranderprocessen binnen jouw organisatie. Of je nu liever ‘agile’ werkt of juist meer planmatig, Fortes Change Cloud ondersteunt je bij change governance op portfolioniveau en geeft je méér grip op het realiseren van de strategische benefits!

Meet direct de impact van jouw strategische programma’s, zonder eerst de projectuitvoering aan te passen.

Leg business cases en strategische doelen vast, en koppel deze aan duidelijke targets.

Stuur de realisatie van strategische initiatieven aan via realtime rapportages vanuit het strategisch portfolio.

1

Stuur tijdig bij op portfolio- en projectniveau, aan de hand van actuele performance en resultaten.

Meer doen in minder tijd

Met ruim 100.000 gebruikers is Fortes Change Cloud dé marktleider op het gebied van strategische transformaties en project portfolio management.

Tal van bedrijven, ministeries, ziekenhuizen, waterschappen en gemeenten hebben al voor Fortes Change Cloud gekozen. Niet alleen vanwege de schaalbare en intuïtieve softwareoplossingen, maar ook door de no-nonsense implementatie-aanpak van onze consultants. Met diepe kennis van strategische veranderprocessen en project portfolio management kost de inrichting van Fortes Change Cloud daardoor minder tijd dan je denkt!

Wil je meer zien?

Benieuwd hoe je zelf in korte tijd van strategie naar impact kunt gaan? Download dan nu de brochure of vraag gelijk een vrijblijvende demo aan. Een van onze experts laat jou dan graag zien hoe je strategievorming, -uitvoering en -realisatie voor jouw organisatie kunt inrichten met behulp van Fortes Change Cloud!

Bekijk zelf Fortes Change Cloud >>