Datum:      Dit webinar is na inschrijving direct beschikbaar

De meeste organisaties zitten in een situatie waarin er veel vraag is naar verandering, maar tegelijkertijd is er een gebrek aan goed gekwalificeerd personeel die de verandering moet waarmaken. Daarnaast merken we dat er een economische tegenwind is ontstaan, waardoor ook financieel niet meer alles kan. Scherpe keuzes zijn onontkoombaar om de doelstellingen van organisaties te bereiken. Goed Portfoliomanagement is daarbij cruciaal.

Tijdens dit webinar gaat ervaren projectleider, interim project manager en implementatie consultant Marco Efftink in op de best practices om met portfoliomanagement je resources optimaal in te zetten.

Je kunt het webinar na inschrijving direct bekijken vanaf je computer, tablet of telefoon.

Presentatie: Marco Efftink

Senior Consultant Fortes Solutions

Marco heeft meer dan 25 jaar ervaring in verandermanagement. Hij deed die ervaring op in verschillende rollen, zoals lijnmanager, projectmanager en porfoliomanager. Vanuit zijn rol als zelfstandig consultant heeft hij vele organisaties ondersteund bij het professionaliseren van hun portfolio- en projectmanagement. Namens Fortes begeleidt hij met regelmaat de invoering en adoptie van het PPM platform ‘Fortes Change Cloud’.

Met een no-nonsens benadering probeert Marco klanten hele praktische oplossingen te bieden. Hij maakt complexe zaken zo eenvoudig mogelijk, zodat de kennis en ervaring die hij deelt, bruikbaar is voor een brede groep in een organisatie. Daarbij werkt hij vanuit het uitgangspunt dat systemen de menselijke dialoog niet vervangen, maar versterken door het verschaffen van inzicht.

Meld je vandaag nog aan via het formulier hieronder. Je ontvangt dan een link naar het webinar in je mailbox.

Toestemming

4 + 1 =