Datum:      22 Juni 2023

Tijdstip:    12:30 uur

Tijdens dit webinar legt ervaren projectleider, interim project manager en implementatie consultant Marco Efftink je uit wat Strategisch Resource Management is, wat het je op kan leveren en hoe je er invulling aan geeft in Fortes Change Cloud.

Leer hoe je meer grip krijgt op de strategische sturing van je organisatie. Marco gaat in op de theorie en de praktijk.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tijdens het webinar kun je vragen stellen die Marco zo veel mogelijk direct behandelt. Na afloop is een opname beschikbaar zodat je het webinar kunt terugkijken of delen met je collega’s.

Presentatie: Marco Efftink

Senior Consultant Fortes Solutions

Marco heeft meer dan 25 jaar ervaring in verandermanagement. Hij deed die ervaring op in verschillende rollen, zoals lijnmanager, projectmanager en porfoliomanager. Vanuit zijn rol als zelfstandig consultant heeft hij vele organisaties ondersteund bij het professionaliseren van hun portfolio- en projectmanagement. Namens Fortes begeleidt hij met regelmaat de invoering en adoptie van het PPM platform ‘Fortes Change Cloud’.

Met een no-nonsens benadering probeert Marco klanten hele praktische oplossingen te bieden. Hij maakt complexe zaken zo eenvoudig mogelijk, zodat de kennis en ervaring die hij deelt, bruikbaar is voor een brede groep in een organisatie. Daarbij werkt hij vanuit het uitgangspunt dat systemen de menselijke dialoog niet vervangen, maar versterken door het verschaffen van inzicht.

Meld je vandaag nog aan via het formulier hieronder. Je ontvangt dan een link naar het webinar in je mailbox.