Wendbare organisaties (Scaled Agile)

Speel als organisatie sneller in op veranderingen met software die strategische, operationele en portfoliovraagstukken benadert vanuit een agile perspectief.

Ingebouwde wendbaarheid

Organisaties staan voortdurend onder druk om te innoveren. Dit vraagt om wendbare, agile organisaties die zich snel kunnen aanpassen aan de markt. Wendbare organisaties hebben verandering als het ware ‘ingebouwd’ in hun DNA. Samenwerking staat daarbij boven processen, met de nadruk op heldere communicatie binnen en tussen teams, iteratief uitvoeren van projecten en snelle terugkoppeling op resultaten. Stuk voor stuk zaken die je met Fortes Change Cloud eenvoudig kunt realiseren.

Scaled Agile

Speel als organisatie sneller in op verandering en benader strategische, operationele en portfoliovraagstukken integraal vanuit een agile perspectief. Jouw wendbaarheid blijft zo niet beperkt tot losse teams en backlogs, maar wordt opgerekt tot de volle breedte. Dit heet Scaled Agile. Fortes Change Cloud groeit met je mee tijdens alle fasen van organisatorische wendbaarheid: van losse agile teams tot Scaled Agile op alle niveaus in jouw organisatie!

Integrale oplossing voor agile portfoliomanagement, agile programma’s (release trains) en agile teams.

w

Transparante lightweight besluitvormingsprocessen en betere informatiedeling tussen teams.

Eenvoudig (her)prioriteren dankzij intuïtieve Kanban-boards en geavanceerde value tracking.   

Ondersteunt hybride projectomgevingen met agile én waterfall project portfoliomanagement (PPM).

+

Grip op veranderprocessen in de volle breedte: van doelen en prioritering tot uitvoering en feedback.

Ondersteuning voor veelgebruikte frameworks en methodieken, waaronder SAFe / Scaled Agile, LeSS, Scrum, Kanban, AgilePM en PRINCE2 Agile.

Biedt handvatten en grafische tools voor het inrichten van een continue leer- en verbetercyclus.

Meer doen in minder tijd

Met ruim 100.000 gebruikers is Fortes Change Cloud dé marktleider op het gebied van agile portfolio- en programmamanagement en agile teams.

Tal van bedrijven, ministeries, ziekenhuizen, waterschappen en gemeenten hebben al voor Fortes Change Cloud gekozen. Niet alleen vanwege de schaalbare en intuïtieve softwareoplossingen, maar ook door de no-nonsense implementatie-aanpak van onze consultants. Met diepe kennis van agile methodieken en agile werken kost de inrichting van Fortes Change Cloud daardoor minder tijd dan je denkt!

Wil je meer zien?

Meer weten hoe je jouw organisatie wendbaar maakt? Download dan nu de brochure of vraag gelijk een vrijblijvende demo aan. Een van onze experts laat je dan graag zien hoe je agile kunt werken op basis van Fortes Change Cloud!

 

Bekijk zelf de Fortes Change Cloud >>