What’s new?

Blijf op de hoogte van ons laatste productnieuws en updates

Nieuw: Portfolio-items bijhouden in het Balanceren tabblad

Met het nieuwe Balanceren tabblad houd je eenvoudig de status van alle portfolio-items bij, creëer je een financieel overzicht en geef je in één oogopslag de bijdrage van portfolio-items aan doelstellingen weer.
Posted on 19 oktober 2020

Nieuw: Naadloos samenwerken met Agile teams in Jira

Met de Jira Connectiviteit app kun je nu heel eenvoudig de uitvoering van items in portfolio’s, programma’s en projecten in Fortes Change Cloud delegeren aan teams in Jira.
Posted on 14 september 2020

Nieuw: Ingebouwde Scaled Agile ondersteuning

Fortes Change Cloud biedt drie apps waarmee organisaties op praktische wijze worden ondersteund bij een organisatie-brede en integrale toepassing van Scaled Agile werkwijzen.
Posted on 14 september 2020

Nieuw: Maximale flexibiliteit met de nieuwe Project app

De nieuwe Project app ondersteunt modern projectmanagement op intuïtieve wijze. Je kunt nu namelijk gebruik maken van agile project management.
Posted on 14 september 2020

Nieuw: Capaciteitsplanning op Portfolio niveau

Het is voor de portfoliomanager nu mogelijk om snel een inschatting maken of voor een bepaalde periode de beschikbare resources volstaan voor het uitvoeren van geplande initiatieven.
Posted on 14 september 2020

Nieuw: Portfolio-funnel met Kanban en canvassen

Vanaf nu helpt de Portfolio-kanban je bij het uitwerken van het portfolio-proces van idee naar initiatief. Maak initiatieven aan om een totaaloverzicht van een portfolio te creëren.
Posted on 14 september 2020

Nieuw: help ondersteuning in Fortes Change Cloud

Wanneer je tijdens het gebruiken van Fortes Change Cloud een vraag hebt over de functionaliteit, kun je terecht bij de help ondersteuning. Hier vind je alle antwoorden op jouw vragen.
Posted on 28 augustus 2020

Nieuw: meldingen en aankondigingen in Fortes Change Cloud

Vanaf nu word je via notificaties in Fortes Change Cloud op de hoogte gehouden van nieuws en updates. Zo blijf je op de hoogte van aanpassingen en nieuwe functionaliteiten.
Posted on 28 augustus 2020

Internet Explorer 11 (IE11) wordt niet meer ondersteund

Fortes Change Cloud biedt sinds 1 juli 2020 geen ondersteuning meer voor de browser Microsoft Internet Explorer 11 (IE11). Lees hier waarom en welke actie je als gebruiker moet ondernemen.
Posted on 28 augustus 2020