Verbind strategie met resultaat.

Fortes Change Cloud. Eén software platform om strategische veranderingen te versnellen én grip te houden op voortgang, kosten en risico’s. Realiseer blijvende impact met Fortes Change Cloud voor (agile) project portfolio management!

In één uur helder wat Fortes Change Cloud voor je kan betekenen? Schrijf je dan nu via de knop hieronder in voor het kennismakingswebinar.

Van strategie naar waarde-realisatie.

In een slagvaardige organisatie zijn de lijnen tussen strategie en uitvoering kort. Fortes Change Cloud bestaat uit een aantal apps voor strategievorming, projectuitvoering en meten van resultaten. Wij noemen dat Think – Do – Learn. En of de  uitvoering nu op een Agile manier gebeurt of volgens de traditionele waterfall benadering: we enable change!

Maak uw organisatie wendbaar

Fortes Change Cloud biedt apps die passen bij elke organisatie.

THINK STRATEGIC

Definieer de strategische richting en doelstellingen.

DO WATERFALL

Krijg meer grip op tijd, geld, kwaliteit en resources.

 

DO AGILE

Speel sneller in op verandering met (scaled) agile werken.

 

LEARN FAST

Analyseer de resultaten en pas uw strategie aan waar nodig.

 

 

Al meer dan 100.000 tevreden gebruikers

In plaats van een portfolio met 150 versnipperde concernprojecten staat er nu een solide portfolio met rond de 50 actieve concernprojecten die bijdragen aan de beleidsdoelstellingen van de gemeente Den Haag.”

Gemeente Den Haag

“We kunnen nu eindelijk zien waar de knelpunten zitten en wat de consequenties zijn van de afspraken die we maken.”

Luchtverkeersleiding Nederland

“Het is meer dan een strikte klant-leveranciersrelatie die we met Fortes hebben – het is een hechte samenwerking die we zijn aangegaan. Fortes betrekt ons nadrukkelijk bij de doorontwikkeling van Fortes Change Cloud.”

Vopak

Ontdek nu zélf Fortes Change Cloud >>