We enable change!

How about you?

Wij leveren al 25 jaar de mooiste softwareoplossingen op het gebied van portfolio- en projectmanagement. Onze klanten zijn grote, vooraanstaande organisaties met vaak een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Waarde leveren aan onze klanten staat bij ons dan ook voorop. 

Onze cultuur

We hebben allemaal de gebruikerservaring van ons product hoog in het vaandel staan. We hebben de grootste impact met een hoge mate van professionaliteit en gestructureerde werkmethoden. We werken vanuit zelfstandigheid en nemen onze verantwoordelijkheid. Daardoor kunnen we af met weinig hiërarchie en zijn er korte lijnen. Bij ons vind je professioneel eigenaarschap en een flinke dosis humor op de werkvloer. We wisselen het schrijven van meesterlijk mooie code graag af met een potje tafeltennis.

Onderdeel van de Qics groep

Fortes is onderdeel van de Qics groep bestaande uit twee bedrijven in Nederland en één in Denemarken. Dit biedt jou de mogelijkheid om binnen één organisatie kennis te maken met verschillende culturen, werkwijzen en technologieën. Ook zijn je loopbaanmogelijkheden binnen Fortes hierdoor heel ruim en divers.

Aan onze klanten bieden wij als groep een compleet aanbod aan gerichte oplossingen van strategische sturing tot projectmatige executie. En daarmee kunnen zij de concurrentie altijd een stap voor zijn. Niet voor niets is ons motto ‘One step ahead’. Bekijk de Qics website voor vacatures bij onze andere kantoren in Katwijk en Odense (Denemarken).

logo qics

Wendbare organisatie

Fortes is een volwassen en relatief kleine organisatie met een jonge mentaliteit. Daardoor zijn we heel wendbaar. We staan open voor jouw input. Wij vinden het zo belangrijk dat je invloed hebt op onze ontwikkelkeuzes, dat we het onderdeel hebben gemaakt van onze way of working. We werken verder volledig volgens de SCRUM methode.

Hybride werken

Wij geloven in balans. Balans tussen thuis werken en op kantoor, balans tussen flexibiliteit om werk en gezin te combineren aan de ene kant en structuur en vaste werktijden om verbinding te houden met je team aan de andere kant. Op woensdagen werken wij allemaal op ons kantoor in Enschede en maken we tijd voor een gezamenlijke lunch. 

Waar wij voor gáán

Wij helpen onze klanten strategische veranderingen te realiseren. Dat doen we met Fortes Change Cloud! Bij alles wat we doen staan drie dingen centraal:

Fijne mensen

Bij Fortes werken we in teams samen aan software oplossingen die méérwaarde bieden voor onze klanten.

We zijn flexibel, staan open voor nieuwe ideeën en houden wel van een potje tafeltennis!

Waardevolle producten

Wij leveren mooie software waar onze klanten écht iets aan hebben.

Al ruim 20 jaar zijn we dé leverancier van software voor strategische verandering en project portfolio management.

Mooie klanten

Meer dan 100.000 gebruikers werken  dagelijks met onze software.

Onze klanten bestaan uit toonaangevende organisaties binnen de overheid, zorg, infrastructuur, FMCG en zakelijke dienstverlening.

Jij bent als student van harte welkom.

Ben jij de persoonlijke helpdesk van je vrienden en familie? Of altijd voor jezelf aan je computer aan het knutselen? En ben je op zoek naar een flexibele en uitdagende bijbaan? Dan is een student job bij Fortes wat voor jou! Bekijk snel onze student jobs, stages en afstudeeropdrachten.

Tip van Thijs

"Als je niet in een grote organisatie terecht wil komen waar alle processen al uitgekristalliseerd zijn, maar als je wel van meer vrijheid en wendbaarheid houdt dan is Fortes de perfecte plek voor jou!"

 

Thijs - Consultant 
"We zijn een klein team, daardoor is alles heel overzichtelijk, hebben we veel invloed op wat er gedaan wordt en op de ontwikkeling van de software."

 

Eric - Software Developer
"Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, ik doe nooit hele dagen hetzelfde. Zo werken we altijd met de nieuwste technieken en ben je vrij in welke oplossingsrichting je kiest"

 

Ivo - DevOps and Hosting specialist

Wat er zo leuk is aan werken bij Fortes?

"De collega’s en de leuke dingen die we altijd doen, er zijn genoeg uitjes en genoeg dingen waar je aan mee kunt doen."

 

Thomas - Lead UI/UX