We enable change!

How about you?

Al meer dan 20 jaar leveren wij de mooiste softwareoplossingen op het gebied van projectmanagement, strategieverandering en wendbare organisaties. Met meer dan 100.000 gebruikers is Fortes een toonaangevende speler in Nederland en daarbuiten.

Lijkt het je wat om daar aan mee te bouwen? Kom dan eens bij ons langs in Enschede, of reageer gelijk op één van onze vacatures!

Wat wij doen

Dankzij onze software kunnen organisaties beter inspelen op veranderingen in hun markt. Fortes Change Cloud maakt organisaties wendbaar, draagt bij aan een strategie die ook écht impact heeft, en geeft meer grip tijdens de projectuitvoering. We enable change!

Waar wij voor gáán

Het is onze passie organisaties te ondersteunen bij het realiseren van strategische veranderingen dankzij de Fortes Change Cloud software!

Voor ons staan drie waarden centraal:

Fijne mensen

Bij Fortes werken we in teams samen aan software oplossingen die méérwaarde bieden voor onze klanten.

We zijn flexibel, staan open voor nieuwe ideeën en houden wel van een potje tafeltennis!

Waardevolle producten

Wij leveren mooie software waar onze klanten écht iets aan hebben.

Al ruim 20 jaar zijn we dé leverancier van software voor strategische verandering en project portfolio management.

Mooie klanten

Meer dan 100.000 gebruikers werken  dagelijks met onze software.

Onze klanten bestaan uit toonaangevende organisaties binnen de overheid, zorg, infrastructuur, FMCG en zakelijke dienstverlening.

Werken bij Fortes?

Dat kan! Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.  Lijkt het je wat om bij Fortes te komen werken? Bekijk hier ons actuele vacature overzicht.

Op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht?

Fortes is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeerplek waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou! En bevalt het van twee kanten? Dan is de kans groot dat je bij ons kan blijven.

Bijverdienen naast je studie?

Ben jij de persoonlijke helpdesk van je vrienden en familie? Of altijd voor jezelf aan je computer aan het knutselen? En ben je op zoek naar een flexibele en uitdagende bijbaan? Dan is een student job bij Fortes wat voor jou!

Tip van Thijs

"Als je niet in een grote organisatie terecht wil komen waar alle processen al uitgekristalliseerd zijn, maar als je wel van meer vrijheid en wendbaarheid houdt dan is Fortes de perfecte plek voor jou!"

 

Thijs - Consultant 
"We zijn een klein team, daardoor is alles heel overzichtelijk, hebben we veel invloed op wat er gedaan wordt en op de ontwikkeling van de software."

 

Eric - Software Developer
"Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, ik doe nooit hele dagen hetzelfde. Zo werken we altijd met de nieuwste technieken en ben je vrij in welke oplossingsrichting je kiest"

 

Ivo - DevOps and Hosting specialist

Wat er zo leuk is aan werken bij Fortes?

"De collega’s en de leuke dingen die we altijd doen, er zijn genoeg uitjes en genoeg dingen waar je aan mee kunt doen."

 

Thomas - Lead UI/UX