Fortes Change Cloud: standard of premium edition?

Vanaf 2018 heeft de Principal Toolbox niet alleen een nieuwe naam gekregen – Fortes Change Cloud – maar zijn er ook allerlei nieuwe functionaliteiten in de vorm van apps toegevoegd op het gebied van portfolio management, project management, strategy mapping, management dashboards en (scaled) agile. Met de introductie van deze nieuwe apps zijn er twee edities beschikbaar: de standard edition en de premium edition.

Standard edition

De standard edition omvat alle functionaliteiten die voorheen tot de Principal Toolbox behoorden, aangevuld met onder meer een Portfolio app. Ook ondersteunende apps, waaronder urenregistratie zijn beschikbaar.

Premium edition

Wil je ook inzicht in strategieën of wil je gebruik maken van agile apps? Kies dan voor de premium edition. Deze uitgebreide editie bevat alle apps uit de standard edition, met een uitbreiding van extra apps en functionaliteiten. Zo heb je onder andere toegang tot Portfolio Capacity Planning, Management Dashboards (op basis van PowerBI), Agile en Hybrid Portfolio Management, Agile Program Management en Strategy Mapping.