Prioritering aanbrengen in een veranderportfolio

Afstudeeropdracht Business Information Technology

Enschede – Nederland, Full-time

 

De opdracht

Bij deze opdracht komen je theoretische en pragmatische kwaliteiten helemaal aan bod. Het is een opdracht met een sterke IT component. Je hebt er dan ook wel wat programmeerervaring voor nodig. Maar voor een technische BIT student is dit de ideale opdracht.

Jouw opdracht combineert taken van een ProductOwner en een Business Analyst. Je verdiept je in de doelgroep en het product van Fortes. Vervolgens is het jouw opdracht om onderzoek te doen naar een nieuwe mogelijkheid binnen Fortes Change Cloud: prioritering aanbrengen in een veranderportfolio, door middel van een flexibel segment op een portfolio-item.

Natuurlijk geven we jou alle begeleiding die je nodig hebt. Bij klantcontactmomenten kun je rekenen op de hulp van onze senior consultant Thijs. Op andere momenten heb je alle ruimte om zelfstandig te werken en een echte waardevolle bijdrage te leveren aan ons product.

Wat ga je doen?

  • Methodieken verzamelen en onderzoeken voor het bouwen/implementeren van portfolio prioritering (doelstellingen definiëren, WSJF afweging maken)
  • Proof of Concept bouwen in FCC (framework opzetten, datastructuur bepalen, clickable concept maken)
  • Integratie aanbrengen met de reporting dataset en dashboards (overzichten/dataweergaven maken en kruisverbanden leggen met andere onderdelen van FCC zoals risk en capacity)
  • Toetsing in de praktijk (evalutatie/tests met klanten)

Wie ben jij?

Jij bent afstuderende student Business Information Technology. Je houdt van een uitdaging en wilt graag bouwen aan software na je studie. Mogelijk twijfel je nog in welke rol je dat wilt doen: Product Owner of Business Analyst. Je bent betrouwbaar en leergierig. En je wilt graag onderdeel uitmaken van een professioneel team.

Wat bieden wij?

  • Een hybride werkomgeving: deels ben je op locatie in ons kantoor in Enschede, deels kun je vanuit huis of de universiteit werken.
  • De nodige ontspanning op de werkvloer
  • Een gestructureerde, professionele werkomgeving
  • Ruimte om echt iets moois te ontwikkelen voor je afstuderen
  • Een mooie vergoeding van € 1.000,- per maand
  • Kans op een vaste baan na afloop van je afstudeeropdracht

Wil je meer weten over de sfeer bij Fortes? Lees hier meer over onze cultuur.

Enthousiast geworden? Reageer direct.

Zie jij jezelf afstuderen bij Fortes? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Niels Voskamp (Development Manager) via n.voskamp@fortes.nl / tel. 033 45 70 027.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Om in aanmerking te komen voor deze opdracht moet je in Nederland wonen en ingeschreven staan bij een Nederlandse opleider.