Datum:      28 maart 2024

Tijdstip:    12:00 uur

De meeste organisaties zitten in een situatie waarin er veel vraag is naar verandering, maar tegelijkertijd is er een gebrek aan goed gekwalificeerd personeel die de verandering moet waarmaken. Daarnaast merken we dat er een economische tegenwind is ontstaan, waardoor ook financieel niet meer alles kan. Scherpe keuzes zijn onontkoombaar om de doelstellingen van organisaties te bereiken. Goed Portfoliomanagement is daarbij cruciaal.

Tijdens dit webinar gaat ervaren projectleider, interim project manager en implementatie consultant Marco Efftink in op de best practices om met portfoliomanagement je resources optimaal in te zetten.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Tijdens het webinar kun je vragen stellen die Marco zo veel mogelijk direct behandelt. Na afloop is een opname beschikbaar zodat je het webinar kunt terugkijken of delen met je collega’s.

Presentatie: Marco Efftink

Senior Consultant Fortes Solutions

Marco heeft meer dan 25 jaar ervaring in verandermanagement. Hij deed die ervaring op in verschillende rollen, zoals lijnmanager, projectmanager en porfoliomanager. Vanuit zijn rol als zelfstandig consultant heeft hij vele organisaties ondersteund bij het professionaliseren van hun portfolio- en projectmanagement. Namens Fortes begeleidt hij met regelmaat de invoering en adoptie van het PPM platform ‘Fortes Change Cloud’.

Met een no-nonsens benadering probeert Marco klanten hele praktische oplossingen te bieden. Hij maakt complexe zaken zo eenvoudig mogelijk, zodat de kennis en ervaring die hij deelt, bruikbaar is voor een brede groep in een organisatie. Daarbij werkt hij vanuit het uitgangspunt dat systemen de menselijke dialoog niet vervangen, maar versterken door het verschaffen van inzicht.

Dit webinar is niet meer live te volgen, maar via deze pagina beschikbaar als on demand webinar.